Mettler Ata de cusut Seralon 100 con 200 metri

de la 9,35 lei (3 magazine)
Ata de cusut Mettler Seralon 100 con 200 metri, 429 de variante de culoare! Ață de cusut universala SERALON, rezistentă la rupere Sunteți exact unde trebuie cu ata de cusut universala SERALON. Ata de cusut Seralon, buna la toate, poate fi folosita  fără efort cam la toate tipurile de țesături și cusături. De la bumbac și sintetic, până la țesături mixte și lenjerie, până la mătase - cusătura excelentă și calitatea firului de cusut sunt convingătoare în fiecare ...

Descriere


Mettler Ata de cusut Seralon 100 con 200 metri

Ata de cusut Mettler Seralon 100 con 200 metri, 429 de variante de culoare!
Ață de cusut universala SERALON, rezistentă la rupere
Sunteți exact unde trebuie cu ata de cusut universala SERALON. Ata de cusut Seralon, buna la toate, poate fi folosita  fără efort cam la toate tipurile de țesături și cusături. De la bumbac și sintetic, până la țesături mixte și lenjerie, până la mătase - cusătura excelentă și calitatea firului de cusut sunt convingătoare în fiecare aspect.Firul impresionează cu multe calități: SERALON inspiră cu o selecție excelentă de culori incredibil de intense, care strălucesc cu un luciu matasos. Proprietățile sale rezistente la rupere și abraziune, precum și alungirea optimă completează numeroasele avantaje ale firului de cusut SERALON.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mettler Ata de cusut Seralon 100 con 200 metri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mettler Ata de cusut Seralon 100 con 200 metri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.