Mettler Ata de brodat POLY SHEEN 40 con 200 metri

de la 7.00 lei (3 magazine)
Ață de cusut POLY SHEEN, rezistentă la rupere și lucioasă, ideală pentru broderie Robust, decorativ și colorat: cu POLY SHEEN cumpărați eroul broderiei printre atele de cusut de la Mettler. Firul de cusut strălucitor nu este doar minunat de brodat, dar poate fi folosit universal datorită proprietăților sale foarte puternice și rezistente la abraziune. Aceste proprietăți sunt deosebit de importante pentru textilele foarte tensionate, cum ar fi îmbrăcămintea sportivă ...

Descriere


Mettler Ata de brodat POLY SHEEN 40 con 200 metri

Ață de cusut POLY SHEEN, rezistentă la rupere și lucioasă, ideală pentru broderie
Robust, decorativ și colorat: cu POLY SHEEN cumpărați eroul broderiei printre atele de cusut de la Mettler. Firul de cusut strălucitor nu este doar minunat de brodat, dar poate fi folosit universal datorită proprietăților sale foarte puternice și rezistente la abraziune. Aceste proprietăți sunt deosebit de importante pentru textilele foarte tensionate, cum ar fi îmbrăcămintea sportivă și de agrement, denimul, pânza pentru terasă, pentru copii, piele și echipament de lucru. Cusăturile decorative colorate funcționează, de asemenea, foarte bine cu acest tip de ata.Secretul versatilității sale constă în compoziția sa: secțiunea transversală a filamentului trilobal a firului de cusut asigură o suprafață mai mare și, astfel, o reflexie mai mare a luminii decât cu atele de brodat si cusut convenționale . Rezultatul este un luciu deosebit de frumos, care este însoțit de strălucirea intensă a culorii. Luminozitatea culorii - chiar și după albirea cu clor - rămâne ani de zile. 


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mettler Ata de brodat POLY SHEEN 40 con 200 metri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mettler Ata de brodat POLY SHEEN 40 con 200 metri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.