Mettler Ata de brodat multicolora POLY SHEEN MULTI 40 con 200m

de la 9.00 lei (3 magazine)
Ață de brodat POLY SHEEN MULTI, rezistentă la rupere, colorată și strălucitoare, ideală pentru broderie Firul clasic de broderie printre atele de cusut de la Mettler este deosebit! Cu ata de brodat și cusut POLY SHEEN MULTI cumpărați exact firul potrivit pentru creații colorate. Calitate familiară într-un design fantezie: firul de cusut este rezistent la rupere, extrem de rezistent la abraziune, colorat și minunat decorativ. Acest lucru este posibil prin compoziția sa sp ...

Descriere


Mettler Ata de brodat multicolora POLY SHEEN MULTI 40 con 200m

Ață de brodat POLY SHEEN MULTI, rezistentă la rupere, colorată și strălucitoare, ideală pentru broderie
Firul clasic de broderie printre atele de cusut de la Mettler este deosebit! Cu ata de brodat și cusut POLY SHEEN MULTI cumpărați exact firul potrivit pentru creații colorate. Calitate familiară într-un design fantezie: firul de cusut este rezistent la rupere, extrem de rezistent la abraziune, colorat și minunat decorativ. Acest lucru este posibil prin compoziția sa specială: secțiunea transversală a filamentului trilobal permite firului de cusut nu numai să reziste la cele mai înalte niveluri de stres, ci și să reflecte mai multă lumină datorită suprafeței sale mai mari. Rezultatul este un luciu deosebit de frumos, care depășește broderia convențională și atele decorative de cusut.Utilizați POLY SHEEN MULTI după cum doriți: de la broderie filigrană și cusut decorativ până la textile care sunt supuse unor niveluri grele de uzură, cum ar fi îmbrăcăminte sport și de agrement, denim, pânză pentru terasă, pentru copii, piele și echipament de lucru - firul de cusut impresionează în orice situație. Efectul incitant multi-color se armonizează perfect cu paleta de culori a filetelor POLY SHEEN cu o singură culoare. Strălucirea culorii firelor colorate de cusut rezistă ani de zile chiar și după tratamentul cu înălbitor de clor. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de articolele dvs. unice cât mai mult timp posibil. 


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mettler Ata de brodat multicolora POLY SHEEN MULTI 40 con 200m de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mettler Ata de brodat multicolora POLY SHEEN MULTI 40 con 200m sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.