Metapace T-25

1 228.08 lei (1 magazin)
Metapace T-25   este o imprimanta direct termica excelenta pentru HoReCa, magazine , buticuri sau baruri. Are o structura robusta , construita dintr un material rezistent la zgarieturi. Viteaza de printare este de 250mm pe secunda si poate folosi role termice de 58 sau 80 mm latime cu un diametru de pana la 102mm lucru care ajuta la cresterea productivitatii datorita faptului ca hartia nu trebuie inlocuita atat de des iar bonul sau nota de plata este pr ...

Descriere


Metapace T-25

Metapace T-25  este o imprimanta direct termica excelenta pentru HoReCa, magazine , buticuri sau baruri.

Are o structura robusta , construita dintr un material rezistent la zgarieturi.

Viteaza de printare este de 250mm pe secunda si poate folosi role termice de 58 sau 80 mm latime cu un diametru de pana la 102mm lucru care ajuta la cresterea productivitatii datorita faptului ca hartia nu trebuie inlocuita atat de des iar bonul sau nota de plata este printata intr un timp scurt.

Cutterul integrat este rezistent in timp si ajuta si el la folosirea cat mai simpla si eficienta a acestei imprimate .

Rezolutia de printare este de 203dpi ceea ce permite printarea unui text compact cu simboluri , coduri de bare sau chiar si imagini grafice .

 

Tip
Direct termica
 
Dimensiunea hartiei
58mm / 80mm
 
Dimensiuni
142 (l) x 212 (L) x 149 (h) mm
 
Viteza de printare
250 mm/ secunda
 
Interfata
USB / RS232
 
Sursa de alimentare
Interna
 
 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Metapace T-25 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Metapace T-25 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.