Metalica F4 914193

849.00 lei (1 magazin)
Ocupa locul 1 in preferintele romanilor pentru ca are toate calitatile pentru a va face munca in bucatarie mai usoara si mai placuta.   Este un produs extrem de fiabil si de rezistent, la cel mai bun pret de pe piata. Fabricat in Romania, la standarde europene, cu piese si tehnologii de cea mai buna calitate.   Este dotat cu 4 arzatoare si capac din sticla termorezistenta. Plita, cuptorul si gratarul sunt emailate, ceea ce ii ofera o durata de exploatare mai ...

Descriere


Metalica F4 914193

Ocupa locul 1 in preferintele romanilor pentru ca are toate calitatile pentru a va face munca in bucatarie mai usoara si mai placuta.
 
Este un produs extrem de fiabil si de rezistent, la cel mai bun pret de pe piata. Fabricat in Romania, la standarde europene, cu piese si tehnologii de cea mai buna calitate.
 
Este dotat cu 4 arzatoare si capac din sticla termorezistenta. Plita, cuptorul si gratarul sunt emailate, ceea ce ii ofera o durata de exploatare mai mare si il fac mult mai usor de curatat.
 
Aragazul vine montat, la alegere, cu duze pentru GN sau pentru GPL. Arzatorul cuptorului este prevazut cu dispozitiv de siguranta, care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental.
 
Caracteristici generale:
 
Tip alimentare: Gaz
Duze instalate: GPL
Numar zone de gatit plita: 4
Numar arzatoare cuptor: 1
Dispozitiv de siguranta gaz plita: Da
Dispozitiv de siguranta gaz cuptor: Da
Panou comanda: Frontal
Gratar, plita, cuptor: Emailate
Culoare: Maro
Putere zone de gatit: 1 Kw + 2 x 2 kW + 2,75 kW
Putere arzator cuptor: 2,75 kW
Capac: sticla termorezistenta
Usa cuptor: Sticla termorezistenta
Dimensiuni: 50 x 52 x 85 cm
Dimensiuni cuptor: 31 x 36 x 41 cm / 45 litri
Garantie de conformitate: 5 ani.
 
Aragazul Metalica este reglat pentru gaz petrolier lichefiat G30(GPL) sau pentru gaz natural G20(GN). Inaintea instalarii verificati daca presiunea de alimentare cu gaze corespunde cu cea specificata pe eticheta aragazului. Instalarea trebuie facuta de un instalator autorizat conform normelor in vigoare, sau de catre unitatile de service autorizate conform reglementarilor legale, pe cheltuiala beneficiarului produsului.
 
 In vederea respectarii presiunii de alimentare cu gaz natural este necesara montarea unui regulator de presiune reglat la o presiune de 20 mbar pe conducta, iar pentru racordarea la butelia de gaz petrolier lichefiat se foloseste un regulator de presiune reglat la o presiune de 30 mbar. In incaperea in care este instalat aparatul de gatit cu gaz, care utilizeaza gaz natural, este obligatorie montarea unui detector automat de gaz (conform Ordin A.N.R.E. nr. 5/2009).
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Metalica F4 914193 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Metalica F4 914193 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.