Mesko Aparat pentru Spumat Lapte MS 4462g

Aparat pentru Spumat Lapte Mesko, Tija din Otel Inoxidabil, Culoare Verde Daca iubiti cappuccino sau latte macchiato, va puteti bucura de pregatirea lor chiar in caminul dvs. Pentru a pregati spuma delicioasa de lapte puteti folosi aparatul nostru. Un dispozitiv foarte usr de utilizat, care se potriveste perfect in mana. Se poate folosi cu lapte rece sau cald, timpul necesar pentru spumare aproximativ 15-20 secunde. Specificatii: - tip accesoriu: dispozitiv spumare; - recomandat pen ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Mesko Aparat pentru Spumat Lapte MS 4462g

Aparat pentru Spumat Lapte Mesko, Tija din Otel Inoxidabil, Culoare Verde

Daca iubiti cappuccino sau latte macchiato, va puteti bucura de pregatirea lor chiar in caminul dvs. Pentru a pregati spuma delicioasa de lapte puteti folosi aparatul nostru. Un dispozitiv foarte usr de utilizat, care se potriveste perfect in mana. Se poate folosi cu lapte rece sau cald, timpul necesar pentru spumare aproximativ 15-20 secunde.

Specificatii:
- tip accesoriu: dispozitiv spumare;
- recomandat pentru latte machiatto, cappuccino, ciocolata calda si milkshake,
- usor de manevrat si curatat;
- tija din otel inoxidabil;

Aparatul functioneaza cu baterii 2xAA (LR06 1,5 V)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mesko Aparat pentru Spumat Lapte MS 4462g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mesko Aparat pentru Spumat Lapte MS 4462g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.