Merial Nexgard S caini 10-25kg

Protectie impotriva puricilor si capuselor, timp de 1 luni. Pentru caini. Este cea mai eficienta solutie impotriva infestatiilor masive (cainilor ce sunt deja infestati cu purici si capuse). Recomandam in acest caz si dezinsectia locurilor frecventate de caine (cotet, pat caine, etc) si eventual aplicarea unui produs cu repelenta (actiune impotriva parazitilor fara sa fie necesar ca acestia sa muste animalul) care poate ajuta in timp la eliminarea parazitilor din locurile frecventate d ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Merial Nexgard S caini 10-25kg

Protectie impotriva puricilor si capuselor, timp de 1 luni. Pentru caini. Este cea mai eficienta solutie impotriva infestatiilor masive (cainilor ce sunt deja infestati cu purici si capuse). Recomandam in acest caz si dezinsectia locurilor frecventate de caine (cotet, pat caine, etc) si eventual aplicarea unui produs cu repelenta (actiune impotriva parazitilor fara sa fie necesar ca acestia sa muste animalul) care poate ajuta in timp la eliminarea parazitilor din locurile frecventate de caini (ex. pipete Advantix sau zgarda Foresto) Comprimat masticabil pentru deparazitarea externa a cainilor. Pretul este per comprimat, nu cutie. Nu este necesara asteptarea inainte/dupa baie pentru administrare. Nu se recomanda cateilor cu istoric de probleme hepatice. Nu se recomanda divizarea comprimatelor pentru administrarea de 2 ori aceluiasi caine sau la 2 caini diferiti. Actiunea impotriva parazitilor se face atunci cand acestia au muscat cainele (substanta antiparazitara se pastreaza in sangele cainelui). Pentru actiune de repelenta ( actiune impotriva parazitilor fara a fi necesara muscatura), va recomandam pipetele Advantix sau zgarzile Foresto.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Merial Nexgard S caini 10-25kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Merial Nexgard S caini 10-25kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.