Merge Games Yonder The Cloud Capture Chronicles Ps4

Merge Games Yonder The Cloud Capture Chronicles Ps4
104.50 lei
(1 magazin)
Yonder The Cloud Capture Chronicles Ps4 Yonder The Cloud Capture Chronicles PS4 este un joc de tip aventura lansat de Merge Games la data de 18.07.2017 pentru PS4.   Jocul se desfasoara pe insula Gemea , care are 8 medii variind de la plaji tropicale pana la munti inzapeziti.Fiecare mediu are fauna si flora personale pe langa schimbarea anotimpului si a ciclului zi-noapte.   Orasul Gemea este plin de oameni cu inima mare dar care au intimpinat multe dificultati de la apariti ...

Descriere - Merge Games Yonder The Cloud Capture Chronicles Ps4


Yonder The Cloud Capture Chronicles Ps4 Yonder The Cloud Capture Chronicles PS4 este un joc de tip aventura lansat de Merge Games la data de 18.07.2017 pentru PS4.
 
Jocul se desfasoara pe insula Gemea , care are 8 medii variind de la plaji tropicale pana la munti inzapeziti.Fiecare mediu are fauna si flora personale pe langa schimbarea anotimpului si a ciclului zi-noapte.
 
Orasul Gemea este plin de oameni cu inima mare dar care au intimpinat multe dificultati de la aparitia unei obscuritati. Contribuind cu talentele tale de fermier, inventator, bucatar, pescar si producator de bere , pot fi construite relatii cu localnicii care iti vor oferi resurse si chiar ferma ta proptie.
 
Specificatii:
-O lume deschisa pentru a fi explorata si descoperita
-Caracterizarea caracterului este ampla
-Inventeaza si fa schimburi cu iteme pentru a rezolva puzzle-uri si pentru a alunga obscuritatea de pe insula
-O lume dinamica cu vreme schimbatoare 
 
Yonder The Cloud Capture Chronicles Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Merge Games Yonder The Cloud Capture Chronicles Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Merge Games Yonder The Cloud Capture Chronicles Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.