Merge Games Valfaris Nintendo Switch

107.77 lei
(1 magazin)
Valfaris Nintendo Switch Valfaris Nintendo Switch este un produs lansat de Merge Games la data de 15.10.2019, special pentru fanii Nintedo Switch. Dupa ce a disparut in mod misterios din topurile galactice, Cetatea Valfarisului a reaparut brusc pe orbita unui soare pe moarte. Odata un Paradis de sine statator, grandioasa cetate este acum gazda unui intuneric mereu in crestere. Therion, un fior neinfricat si mandru al lui Valfaris, se intoarce la el acasa pentru a descoperi adev ...

Descriere


Merge Games Valfaris Nintendo Switch

Valfaris Nintendo Switch
Valfaris Nintendo Switch este un produs lansat de Merge Games la data de 15.10.2019, special pentru fanii Nintedo Switch.

Dupa ce a disparut in mod misterios din topurile galactice, Cetatea Valfarisului a reaparut brusc pe orbita unui soare pe moarte. Odata un Paradis de sine statator, grandioasa cetate este acum gazda unui intuneric mereu in crestere.

Therion, un fior neinfricat si mandru al lui Valfaris, se intoarce la el acasa pentru a descoperi adevarul sortitului sau condamnat si pentru a contesta raul arcan din chiar inima sa.


Valfaris Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Merge Games Valfaris Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Merge Games Valfaris Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.