Merge Games Unbox Newbies Adventure ES Nintendo Switch

82.30 lei
(1 magazin)
Cel mai mare platformer 3D ... despre cutii de carton! Unbox este un platformer 3D de stil din anii '90 despre serviciul poștal final, cutii de carton cu auto-livrare! Unbox are lumi uriașe pline de provocări, colecții și bătălii boss sexy! De la insule tropicale până la vârfuri înghețate, umplute cu colecții și caractere de carton, Unbox vă duce în jurul lumii pentru a salva GPS-ul, pentru a învinge pe Boss Wild și minionii săi miniaturați. Găsiți și provocați ...

Descriere - Merge Games Unbox Newbies Adventure ES Nintendo Switch


Cel mai mare platformer 3D ... despre cutii de carton! Unbox este un platformer 3D de stil din anii '90 despre serviciul poștal final, cutii de carton cu auto-livrare! Unbox are lumi uriașe pline de provocări, colecții și bătălii boss sexy! De la insule tropicale până la vârfuri înghețate, umplute cu colecții și caractere de carton, Unbox vă duce în jurul lumii pentru a salva GPS-ul, pentru a învinge pe Boss Wild și minionii săi miniaturați. Găsiți și provocați complet pe fiecare lume să câștige timbre și, odată ce ați ajuns, este timpul să luați pe Boss Wild! Folosind puterea Unreal Engine 4, lumea Unbox este plină de distracție fizică: clădirile se vor destrăma și cutiile se vor bate în această aventură explozivă!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Merge Games Unbox Newbies Adventure ES Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Merge Games Unbox Newbies Adventure ES Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.