Merge Games Stranded Sails Explorers Of The Cursed Islands Nintendo Switch

141.72 lei
(1 magazin)
Stranded Sails Explorers Of The Cursed Islands Nintendo Switch Stranded Sails Explorers Of The Cursed Islands Nintendo Switch este un produs lansat de Merge Games la data de 08.11.2019. Esti naufragiat laaturi de echipajul tau pe un misterios arhipelag. Va asumati si infiintati o tabara pentru supravietuitori. Deoarece resursele alimentare sunt limitate, va plantati propriile culturi si creati o ferma mica. Scopul tau este sa construiesti in cele din urma o noua nava. In excursii va ...

Descriere


Merge Games Stranded Sails Explorers Of The Cursed Islands Nintendo Switch

Stranded Sails Explorers Of The Cursed Islands Nintendo Switch Stranded Sails Explorers Of The Cursed Islands Nintendo Switch este un produs lansat de Merge Games la data de 08.11.2019.

Esti naufragiat laaturi de echipajul tau pe un misterios arhipelag. Va asumati si infiintati o tabara pentru supravietuitori. Deoarece resursele alimentare sunt limitate, va plantati propriile culturi si creati o ferma mica. Scopul tau este sa construiesti in cele din urma o noua nava.

In excursii va asteapta multe cautari interesante - precum si numeroase pericole si amenintari. Vei rezolva secretul insulelor blestemate? Este singura cale de a scapa.
Stranded Sails Explorers Of The Cursed Islands Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Merge Games Stranded Sails Explorers Of The Cursed Islands Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Merge Games Stranded Sails Explorers Of The Cursed Islands Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.