Merge Games Spirit of the North Nintendo Switch

de la 142.00 lei
(2 magazine)
Spirit of the North este un joc de aventură cu o singură persoană, jucător al 3-lea, inspirat din peisajele uluitoare și misterioase ale Islandei. Povestea prinde rădăcini din diverse piese de folclor nordic. Jocul este unic prin faptul că în mod intenționat nu are dialog sau narațiune. Jucătorii trebuie să respire în împrejurimile lor pentru a rezolva diverse puzzle-uri și să speculeze sensul unei civilizații antice pierdute. Joacă ca o vulpe roșie obișnuită, ...

Descriere - Merge Games Spirit of the North Nintendo Switch


Spirit of the North este un joc de aventură cu o singură persoană, jucător al 3-lea, inspirat din peisajele uluitoare și misterioase ale Islandei. Povestea prinde rădăcini din diverse piese de folclor nordic.
Jocul este unic prin faptul că în mod intenționat nu are dialog sau narațiune. Jucătorii trebuie să respire în împrejurimile lor pentru a rezolva diverse puzzle-uri și să speculeze sensul unei civilizații antice pierdute.


Joacă ca o vulpe roșie obișnuită, care povestea devine legată de păzitorul Northern Lights, o vulpe de spirit feminin. Pe măsură ce călătoriți peste munți și pe ceruri pete roșii, veți descoperi mai multe despre tovarășul și pământul rămas în ruină.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Merge Games Spirit of the North Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Merge Games Spirit of the North Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.