Merge Games Morbid The Seven Acolytes NSW

140.56 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Morbid: The Seven Acolytes este un RPG de acțiune Horrorpunk plin de orori Lovecraftian și gore Cronenbergian, ceea ce îl face cea mai groaznică abordare a genului isometric Soul-like de până acum!Ești ultimul Striver al Dibromului care a supraviețuit. Datoria dvs., pentru care v-ați antrenat întreaga viață, este să învingeți cei Șapte Acoliți, ființe blestemate și puternice, posedate de zeități malefice numite Gahars.I ...

Descriere - Merge Games Morbid The Seven Acolytes NSW


Descrierea Produsului:Morbid: The Seven Acolytes este un RPG de acțiune Horrorpunk plin de orori Lovecraftian și gore Cronenbergian, ceea ce îl face cea mai groaznică abordare a genului isometric Soul-like de până acum!

Ești ultimul Striver al Dibromului care a supraviețuit. Datoria dvs., pentru care v-ați antrenat întreaga viață, este să învingeți cei Șapte Acoliți, ființe blestemate și puternice, posedate de zeități malefice numite Gahars.Inamicii provocatori, mini-șefii și luptele memorabile pe scară largă de șefi cu muzică complet orchestrată, sunt esențiale pentru lumea Morbid. Pentru a depăși aceste obstacole, trebuie să stăpânești lupta, precum și să îți îmbunătățești caracterul și echipamentul printr-o multitudine de elemente, cum ar fi Misiuni, Perks, Rune, Upgrades și Jefuire.

Gaharii și-au legat mințile răsucite de carnea celor Șapte Acoliți, deoarece fără gazde nu pot supraviețui. Trebuie să-i ucizi pe acoliți, eliminându-i astfel pe gahari din carnea lor. Reuși și vei elibera regatul de jugul greu al terorii lor. Eșuează, iar zeii răuvoitori domină, pe măsură ce acoliții se înalță din nou, iar nebunia predomină.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Merge Games Morbid The Seven Acolytes NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Merge Games Morbid The Seven Acolytes NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.