Merge Games Kunai Nintendo Switch

Kunai Nintendo Switch Kunai Nintendo Switch este un produs lansat de Merge Games la data de 15.10.2020 Un eveniment traumatic a zguduit echilibrul lumii in care robotii ratacesc liberi. Viata umana a fost aproape distrusa de Lemonkus, raul este in acest platformer de actiune ciudat, trebuie sa preia controlul asupra lui tabby, un robot ucigas cu sufletul unui razboinic antic. Incepand cu nimic, veti progresa si veti creste puterea prin uciderea robotilor inamici pentru a de ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Merge Games Kunai Nintendo Switch

Kunai Nintendo Switch Kunai Nintendo Switch este un produs lansat de Merge Games la data de 15.10.2020

Un eveniment traumatic a zguduit echilibrul lumii in care robotii ratacesc liberi. Viata umana a fost aproape distrusa de Lemonkus, raul este in acest platformer de actiune ciudat, trebuie sa preia controlul asupra lui tabby, un robot ucigas cu sufletul unui razboinic antic.
Incepand cu nimic, veti progresa si veti creste puterea prin uciderea robotilor inamici pentru a debloca abilitati, arme si trucuri Ninja KICK-ASS. Exploreaza o lume plina de secrete, pasaje ascunse si personaje misterioase. Kunai se refera la miscare si agilitate. Folositi-va Ninja Mobility pentru a ajunge in locuri in care niciun robot normal nu ar putea merge vreodata.
Versiunea cutiei include un set de autocolante intr-o cutie speciala.

Caracteristici
  • Produs oficial licentiat
  • Varsta minima recomandata: 12 ani
Kunai Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Merge Games Kunai Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Merge Games Kunai Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.