Merge Games Instant Chef Party NSW

100.12 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Indiferent dacă îți place bucătăria franceză, italiană sau mexicană, gătește-ți drumul până sus! În INSTANT Chef Party, va trebui să concurezi cu până la 4 jucători într-o serie de mini-jocuri tematice despre mâncare și bucătărie. Fiți gata să vă bucurați de servire, gătit, recoltat, spălat vase și multe alte activități în coop sau față de prieteni și familie! Si ghici ce..? Nu sunt nece ...

Descriere - Merge Games Instant Chef Party NSW


Descrierea Produsului:


Indiferent dacă îți place bucătăria franceză, italiană sau mexicană, gătește-ți drumul până sus! În INSTANT Chef Party, va trebui să concurezi cu până la 4 jucători într-o serie de mini-jocuri tematice despre mâncare și bucătărie. Fiți gata să vă bucurați de servire, gătit, recoltat, spălat vase și multe alte activități în coop sau față de prieteni și familie!

 

Si ghici ce..? Nu sunt necesare abilități de gătit ... cu excepția, poate, pentru a prăji marshmallows!

 

- Sarat sau dulce? Alegeți între cele două plăci de gură pentru a începe sesiunea de jocuri!

- Selectați-vă avatarul printre 6 bucătari în devenire: Maï, Luc, Giovanni, Sidney, Pedro și Sarah! Și nu lăsa pălăria bucătarului să te impresioneze!

- Rulați - picant, fără speranță, sărat, ... - tăiați și mergeți înainte sau ... nu! Zarurile noastre capricioase ar putea provoca unele reacții nedorite!

- Provocați până la 4 prieteni în diferite mini-jocuri ușor de utilizat și amuzante, datorită tehnologiei de jocuri cu mișcare!

- cărți „Chance”, „coop” sau modul „one versus all” ... totul este aici pentru a vă condimenta jocul!

- Fii cel mai rapid, fii cel mai iscusit ... dar pentru a fi vedeta spectacolului nostru, va trebui să termini primul în alergarea noastră, la INSTANT Chef Party!
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Merge Games Instant Chef Party NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Merge Games Instant Chef Party NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.