Merge Games Foreclosed PS5

113.37 lei
(1 magazin)
FORECLOSED este o acțiune-aventură bazată pe narațiune, situată într-o lume Cyberpunk plină de acțiune și suspans. Urmărește povestea lui Evan Kapnos, care trebuie să scape înaintea sa să fie scoasa la licitație. Perspectivele ecranului complet și ale panourilor de benzi desenate sunt perfect amestecate pe măsură ce vă deplasați în orașul Cyberpunk al FORECLOSED, descoperind o poveste de conspirație captivantă. Scenele sunt, de asemenea, interac ...

Descriere


Merge Games Foreclosed PS5


FORECLOSED este o acțiune-aventură bazată pe narațiune, situată într-o lume Cyberpunk plină de acțiune și suspans. Urmărește povestea lui Evan Kapnos, care trebuie să scape înaintea sa să fie scoasa la licitație.

Perspectivele ecranului complet și ale panourilor de benzi desenate sunt perfect amestecate pe măsură ce vă deplasați în orașul Cyberpunk al FORECLOSED, descoperind o poveste de conspirație captivantă. Scenele sunt, de asemenea, interactive și fac tranziție fără probleme între stilurile alternative de joc.Descoperiți și deblocați noi abilități cu un sistem asemănător RPG-ului. Utilizați augmentări experimentale, arme și tehnologie pentru a lupta împotriva dușmanilor. Modificați-vă pistolul simbolic cu runde explozive pentru daune maxime și va puteti echipa cu modul Stealth Bullets.

Învață să-ți controlezi miscarile pentru a lupta cu adversarii și pentru a-ți manipula împrejurimile. Cumpărați abilități asemănătoare unor supereroi, cum ar fi telekineza, pentru a vă lansa dușmanii în aer sau a arunca obiecte uriașe către grupuri. Intră în diferite sisteme pentru a crea capcane.Caracteristici:

-Slick Cyberpunk Action - FORECLOSED este o acțiune-aventură bazată pe narațiune.
-Banda desenată interactivă este experimentat în cadrul stilistic al unui roman grafic pentru a te face să te simți cu adevărat ca un erou al benzilor desenate.
-Modificați-vă pistolul Symbiotic cu un sortiment de personalizări.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Merge Games Foreclosed PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Merge Games Foreclosed PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.