Merge Games Dead Cells The Prisoners Edition NSW

596.03 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului:   CELULE MORTI - EDIȚIA PRISONERULUI CONȚINE:Figurina de 22 cm / 8,5 ”a prizonieruluiCutie de metal colector în relief3 x ecusoane cu smalț4 x autocolante metaliceCard de artă tipărit exclusivCertificat numerotat de colecționarColoană sonoră de vinil de 7 ”, cu 2 piste, portocalieDead Cells - Copie fizică a jocului de acțiune din ediția anului (include carte de artă bonus și breloc)Dead Cells - Codul DLC Bad Seed  D ...

Descriere - Merge Games Dead Cells The Prisoners Edition NSW


Descrierea Produsului:
 
CELULE MORTI - EDIȚIA PRISONERULUI CONȚINE:Figurina de 22 cm / 8,5 ”a prizonierului
Cutie de metal colector în relief
3 x ecusoane cu smalț
4 x autocolante metalice
Card de artă tipărit exclusiv
Certificat numerotat de colecționar
Coloană sonoră de vinil de 7 ”, cu 2 piste, portocalie
Dead Cells - Copie fizică a jocului de acțiune din ediția anului (include carte de artă bonus și breloc)
Dead Cells - Codul DLC Bad Seed
 

Dead Cells vă pune în control un experiment alchemic eșuat, încercând să vă dați seama ce se întâmplă pe o insulă întinsă, în continuă schimbare și aparent blestemată. O luptă dură, dar echitabilă, controale receptive, dușmani provocatori, permadeath și, bineînțeles, rolul de panică de urgență pentru a vă scoate din necazuri, fac un joc de acțiune exigent, visceral și cathartic.

Experimentați o Roguevania, amestecând o lume interconectată, căi de ramificație și abilități deblocabile cu amenințarea constantă a adrenalinei de permadeath. Fără puncte de control. Ori îl învingi pe șeful final dintr-o singură lovitură, sau încerci din nou. Cu toate acestea, păstrați o parte din progresul dvs. pentru alergări succesive; căi noi pe care le-ați deblocat, acces la noi niveluri, mutații, abilități și arme.Vorbind despre arme, Dead Cells oferă o mulțime de modalități de a-ți ucide dușmanii. O mare varietate de săbii, arcuri și, desigur, vrăji, dar și bici, grenade și turnulețe, fiecare cu răsucirea sa unică. În plus, mutațiile și derulările vă permit să vă construiți și să vă personalizați personajul diferit cu fiecare alergare.

La sfârșitul zilei, însă, abilitățile TALE ca jucător contează cel mai mult! Rogueliții vor să-și ascuțească în mod constant abilitățile, până când ceea ce a fost un obstacol insurmontabil devine o plimbare în parc. Răbdare, te vei îmbunătăți! ... în cele din urmă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Merge Games Dead Cells The Prisoners Edition NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Merge Games Dead Cells The Prisoners Edition NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.