Merge Games Cloudpunk PS5

160.48 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: O poveste neon-noir într-o metropolă ciberpunk. Este prima noapte în care lucrezi pentru serviciul de livrare Cloudpunk. Două reguli: nu ratați o livrare și nu întrebați ce conține pachetul. Numele tău este Rania. Aceasta este prima ta noapte de lucru pentru Cloudpunk, compania de livrare semi-legală cu sediul în întinsul oraș Nivalis. Mergi peste tot, de la Măduva de jos până la turlele care străpung norii ...

Descriere


Merge Games Cloudpunk PS5

Descrierea Produsului:


O poveste neon-noir într-o metropolă ciberpunk. Este prima noapte în care lucrezi pentru serviciul de livrare Cloudpunk. Două reguli: nu ratați o livrare și nu întrebați ce conține pachetul.

Numele tău este Rania. Aceasta este prima ta noapte de lucru pentru Cloudpunk, compania de livrare semi-legală cu sediul în întinsul oraș Nivalis. Mergi peste tot, de la Măduva de jos până la turlele care străpung norii cenușii deasupra, înainte de a răzuie marginea troposferei.Niciun job de livrare nu este prea periculos și nimeni nu este mai rapid decât un driver Cloudpunk.

În acest joc de explorare bazat pe poveste, veți întâlni o gamă variată de personaje, inclusiv androizi, AI și oameni fără scrupule la fiecare nivel al societății. Toată lumea are o poveste și, în decursul unei nopți în Nivalis, totul se va schimba.Caracteristici:

• Explorați un imens oraș vertical cyberpunk cu mașina dvs. de zbor și pe jos
• Descoperiți misterele într-o lume a conspirației corporative, a hackerilor și a AI necinstiți prin ochii Rania
• Faceți cunoștință cu o gamă variată de personaje și cufundați-vă în viața lor de zi cu zi
• Deciziile dvs. vor avea un impact durabil asupra locuitorilor din Nivalis
• Descoperiți locuri ascunse și obiecte care deblochează povești suplimentare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Merge Games Cloudpunk PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Merge Games Cloudpunk PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.