Mentor Incarcator Xiaomi M365 Premium

102.99 lei (1 magazin)
Incarcatorul este compatibil, respecta cele mai exigente standarde de calitate internationale CE, UL, RoHS, FCC si/sau ISO 9001, 9002, si este pus in vanzare numai dupa ce a trecut toate testele de calitate. Un factor important ce recomanda incarcatoarele comercializate de Mentor Marketing&Distribution SRL este calitatea superioara a pieselor folosita de producator. Piese de origine si durata medie de utilizare de minim 2 ani (vezi mai jos cum poti prelungi viata alimentatorului). ...

Descriere


Mentor Incarcator Xiaomi M365 Premium

Incarcatorul este compatibil, respecta cele mai exigente standarde de calitate internationale CE, UL, RoHS, FCC si/sau ISO 9001, 9002, si este pus in vanzare numai dupa ce a trecut toate testele de calitate.

Un factor important ce recomanda incarcatoarele comercializate de Mentor Marketing&Distribution SRL este calitatea superioara a pieselor folosita de producator.


Piese de origine si durata medie de utilizare de minim 2 ani (vezi mai jos cum poti prelungi viata alimentatorului).
Incarcatorul Mentor are radiator cu suprafata dubla si condensatori specifici conditiilor climaterice din Romania. Supraincalzirea pieselor este preluata de un radiator cu eficienta ridicata, protejand astfel durata de viata.

Cablurile sunt fabricate din cupru cu puritate si gramaj ridicat, ca material conductor, ceea ce duce in final la transfer ridicat de energie si protectie la supraincalzire.

- Cablu de alimentare 220V: L=1.2m, Minim 1.7A

- Cablu de incarcator: L=1.0m

Total lungime cablu incarcator 2.2m.

Astfel, incarcatorul cu aceste caracteristici cresc fiabilitatea, durata de viata a produsului in timp si implicit ajuta la economisirea de bani.

Compatibilitate alimentator/incarcator trotineta

Alimentatorul este compatibil cu:

- Trotineta Electrica Xiaomi Mijia M365,

- Trotineta Electrica Xiaomi M365,

- Scooter electric Xiaomi Pro Mi Home Scooter.

- urmatoarele serii, P.N.-uri, modele de alimentator trotineta Xiaomi: HT-A09-71W, etc.

Cum sa identificati alimentatorul/incarcatorul de care aveti nevoie la trotineta dumneavoastra?

Cum sa preantampinati deteriorarea alimentatorului de trotineta?

Garantie Incarcator Trotineta Electrica Xiaomi M365 Mentor Premium

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mentor Incarcator Xiaomi M365 Premium de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mentor Incarcator Xiaomi M365 Premium sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.