Menabo Bare transversale Raven pentru Suzuki Sx4 2010+

227.00 lei (1 magazin)
Bare transversale Menabo Raven compatibile cu Suzuki Sx4 2010+ Setul de bare transversale cuprinde toate elementele necesare pentru montarea pe barele longitudinale ale autoturismului. Barele au sectiune ovala 28mm x 42mm si se potrivesc pentru toate tipurile de accesorii (cutii portbagaj, suport bicicleta, suport schi, portbagaj caiac/canoe, etc.) ce au prindere cu profil U sau prindere pe canal 14mm. Barele sunt din aluminiu fapt ce asigura o durata de viata lunga. . Sistemul de bare ...

Descriere


Menabo Bare transversale Raven pentru Suzuki Sx4 2010+

Bare transversale Menabo Raven compatibile cu Suzuki Sx4 2010+ Setul de bare transversale cuprinde toate elementele necesare pentru montarea pe barele longitudinale ale autoturismului. Barele au sectiune ovala 28mm x 42mm si se potrivesc pentru toate tipurile de accesorii (cutii portbagaj, suport bicicleta, suport schi, portbagaj caiac/canoe, etc.) ce au prindere cu profil U sau prindere pe canal 14mm. Barele sunt din aluminiu fapt ce asigura o durata de viata lunga. . Sistemul de bare portbagaj contine: - 2 x Bare transversale din aluminiu - 4 x Sisteme de prindere pe barele longitudinale Specificatii tehnice: - Lungime bara 1300 mm - Inaltime bara 28 mm - Latime bara 42 mm - Greutate 3kg - Material aluminiu - Sistem antifurt: Nu - Capacitate maxima 60 kg - TUV Test, Static Test Pentru in montaj corect si rapid, folositi manualul de instructiuni inclus in pachet. Greutatea maxima de incarcare poate sa fie diferita in functie de marca si modelul masinii. Consultati caracteristicile tehnice date de producatorul autoturismului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Menabo Bare transversale Raven pentru Suzuki Sx4 2010+ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Menabo Bare transversale Raven pentru Suzuki Sx4 2010+ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.