Melitta Enjoy II Top Glas Timer, Black

de la 333.48 lei (3 magazine)
Obține cafea savuroasă la tine acasă!Începe-ți dimineața cu o cafea gata preparată de cafetiera Enjoy II Top Glas Timer Melitta, grație funcției de programare!Avantajele majore ale cafetierei sunt design-ul elegant și simplitatea. Capacitatea sa de 1.25 litri îți permite sa prepari până la 15 căni de cafea. Funcția de setare a aromei te ajută să obții gustul cafelei exact așa cum îți dorești – de la ușor aromat până la puternic și intens – cu un singur bu ...

Descriere


Melitta Enjoy II Top Glas Timer, Black

Obține cafea savuroasă la tine acasă!Începe-ți dimineața cu o cafea gata preparată de cafetiera Enjoy II Top Glas Timer Melitta, grație funcției de programare!Avantajele majore ale cafetierei sunt design-ul elegant și simplitatea. Capacitatea sa de 1.25 litri îți permite sa prepari până la 15 căni de cafea. Funcția de setare a aromei te ajută să obții gustul cafelei exact așa cum îți dorești – de la ușor aromat până la puternic și intens – cu un singur buton. Bucură-te zi de zi de cafeaua preferată!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Melitta Enjoy II Top Glas Timer, Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Melitta Enjoy II Top Glas Timer, Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.