Melitta Caffeo Solo Perfect Milk E957-101, argintiu

1 620.00 lei
(1 magazin)
Pentru o placere maxima Caffeo Solo Perfect Milk are o facilitate de pre-preparare: cafeaua proaspat macinata este amestecata cu apa inainte de prepararea efectiva, pentru a elibera aromele in cafeaua dvs. In plus, puteti ajusta gradul de macinare si taria cafelei in 3 trepte pentru a obtine gustul ideal. Preparati 2 cesti de cafea sau espresso simultan prin apasarea unui singur buton. Unitatea de prepararea a cafelei detasabila garanteaza intotdeauna obtinerea unei cafele perfecte. Es ...

Descriere


Melitta Caffeo Solo Perfect Milk E957-101, argintiu

Pentru o placere maxima Caffeo Solo Perfect Milk are o facilitate de pre-preparare: cafeaua proaspat macinata este amestecata cu apa inainte de prepararea efectiva, pentru a elibera aromele in cafeaua dvs. In plus, puteti ajusta gradul de macinare si taria cafelei in 3 trepte pentru a obtine gustul ideal. Preparati 2 cesti de cafea sau espresso simultan prin apasarea unui singur buton. Unitatea de prepararea a cafelei detasabila garanteaza intotdeauna obtinerea unei cafele perfecte. Este usor de detasat si o puteti clati sub jet de apa. Interiorul aparatului poate fi sters cu o carpa umeda. In plus, Caffeo Solo Perfect Milk va anunta automat cand trebuie curatat sau decalcefiat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Melitta Caffeo Solo Perfect Milk E957-101, argintiu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Melitta Caffeo Solo Perfect Milk E957-101, argintiu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.