Melitta Automat Purista® F230-101

de la 1 749.99 lei (2 magazine)
Bucuria pură a fiecărei căni de cafea!Purista este unul dintre cele mai compacte espressoare automate din lume. Având o lățime de doar 20 de cm este perfect pentru aproape orice blat de bucătărie! Cu un design elegant și un panou de control modern, prevăzut cu un buton rotativ, dar și cu butoane speciale pentru funcțiile de personalizare, autocurățare, dar și multe alte funcții inteligente, Purista se utilizează  într-un mod intuitiv! În plus, designul de ultimă ge ...

Descriere


Melitta Automat Purista® F230-101

Bucuria pură a fiecărei căni de cafea!Purista este unul dintre cele mai compacte espressoare automate din lume. Având o lățime de doar 20 de cm este perfect pentru aproape orice blat de bucătărie! Cu un design elegant și un panou de control modern, prevăzut cu un buton rotativ, dar și cu butoane speciale pentru funcțiile de personalizare, autocurățare, dar și multe alte funcții inteligente, Purista se utilizează  într-un mod intuitiv! În plus, designul de ultimă generație al tăvii de picurare este realizat din oțel inoxidabil și este prevăzut cu o porțiune anti-zârieturi de înaltă calitate.Sistem de râșnire silențiosPoți savura o cafea din boabe proaspăt râșnite, în timp ce toată lumea doarme! Sistemul de râșnire al espressorului automat Purista este realizat dintr-un oțel special conceput pentru a măcina boabele de cafea rapid și în liniște deplină! Buton pentru cafeaua preferată!Vrei să te bucuri cât mai repede de cafeaua preferată ? Atunci salvează setările de intensitate a cafelei și cantitatea necesară de cafea și de acum înainte, datorită funcției de memorare a cafelei personalizate, tot ce va trebui să faci este să apeși pe un singur buton! De restul se va ocupa espressorul tău automat Purista. În plus, sistemul de râșnire îți permite să alegi unul dintre cele 5 niveluri de granulație, pentru ca tu să te bucuri de o cană de cafea realizată exact pe gustul tău! Sistem de pre-infuzare: Aroma Extraction SystemSistemul AES (Aroma-Extraction-System) adaugă un pas important procesului de extracție ce face diferența dintre o cafea simplă și una extraordinară: acesta distribuie o cantitate mică de apă peste cafeaua presată pentru a îmbogăți aroma cafelei.Control ușor de realizat Cu espressorul automat Purista nu faci niciun compromis: alegi unul dintre cele 3 niveluri de intensitate a cafelei, setezi cantitatea de apă în funcție de cana pe care dorești să o folosești și apeși butonul pentru o ceașcă sau cel pentru două cești dacă dorești să prepari două espresso simultan. Dacă salvezi setările preferate, espressorul Purista le va memora și, pe viitor, cu o simplă apăsare a butonului de cafea preferată, vei putea pregăti cafeaua așa cum îți place! Ușor de întreținut și curățatProgramele integrate de curățare și decalcifiere te ajută să menții espressorul automat Purista  în stare optimă pentru a te bucura de el pentru o perioadă lungă de timp. Ciclul de curățare durează aproximativ 15 minute, în timp ce cel de decalcifiere are nevoie de 25 de minute pentru a finaliza procesul. În plus, espressorul automat Purista te va atenționa prin intermediul ecranului LCD în momentul în care are nevoie de o curățare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Melitta Automat Purista® F230-101 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Melitta Automat Purista® F230-101 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.