Melitta 1021-04

699.99 lei
(1 magazin)
Râșniță integratăCafetiera AromaFresh, Black Melitta are o râșniță integrată pentru ca tu să te poți bucura de aroma cafelei obținută din boabe proaspăt râșnite! În plus, poți selecta mai multe niveluri de râșnire.Funcție de reglare a intensității cafeleiCu ajutorul funcției de reglare a intensității cafelei, poți savura în fiecare zi cafeaua în funcție de preferințe:  slabă, normală sau puternică. Rezervor ...

Descriere


Melitta 1021-04

Râșniță integratăCafetiera AromaFresh, Black Melitta are o râșniță integrată pentru ca tu să te poți bucura de aroma cafelei obținută din boabe proaspăt râșnite! În plus, poți selecta mai multe niveluri de râșnire.Funcție de reglare a intensității cafeleiCu ajutorul funcției de reglare a intensității cafelei, poți savura în fiecare zi cafeaua în funcție de preferințe:  slabă, normală sau puternică. Rezervor de apă  transparentRezervorul de apă are capacitate de 1,375 litri. În plus, acesta este transparent si marcat cu numărul de cești pentru ca tu să știi în permanență nivelul disponibil de apă, dar și vedea cantitatea de apă adăugată.Sistem de măcinare detașabilPentru a curăța rapid și ușor Cafetiera AromaFresh, atât recipientul de boabe de cafea, cât și sistemul de râșnire sunt detașabile.  În plus, poți utiliza peria integrată pentru a curăța râșnița de excesul de cafea măcinată.Triplă protecție anticalcarPentru a te bucura cât mai mult timp de gustul bun al cafelei, AromaFresh de la Melitta este prevăzută cu 3 setări împotriva depunerilor de calcar. Astfel, dispui de un indicator LED al nivelului de calcar din apă, setări în funcție de duritatea apei, dar și o funcție foarte practică de autocurățare. Funcție de păstrare la caldTe poți bucura mai mult timp de cafeaua caldă, proaspăt preparată!  Tot ce trebuie să faci este să selectezi una dintre cele trei opțiuni: 20 de minute, 40 de minute și 60 de minute, timp în care cafeaua ta va fi gata de savurat!  La final de utilizare, cafetiera ta se va închide automat.Design elegantCafetiera AromaFresh impresionează nu numai prin calitatea cafelei obținute din boabe proaspăt râșnite, ci și prin designul elegant, cu exterior realizat din oțel inoxidabil. Timer și display digitalCu ajutorul timerului poți seta dinainte ora de pregătire a cafelei, iar cafetiera AromaFresh se va ocupa de restul! Programeaz-o din timp și lasă-te trezit de mirosul cafelei proaspăt pregătite!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Melitta 1021-04 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Melitta 1021-04 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.