Meliconi Saculet protectie incaltaminte, 20 x 40 cm

30,99 lei (1 magazin)
Saculet protectie incaltaminte, plasă dublă respirabilă, fermoar din nailon rezistent la rugină. Cu saculetul Meliconi poti proteja articolele de îmbrăcăminte în timpul spălării și centrifugă. Sacul este fabricat din plasă specială; un interior mai fin și mai moale pentru a proteja articolele de îmbrăcăminte și un fagure de miere extern pentru a permite o mai bună trecere a apei și detergenților. Balamaua este realizată,din nailon durabil, 100% rezistent la ...

Descriere


Meliconi Saculet protectie incaltaminte, 20 x 40 cm

Saculet protectie incaltaminte, plasă dublă respirabilă, fermoar din nailon rezistent la rugină.

Cu saculetul Meliconi poti proteja articolele de îmbrăcăminte în timpul spălării și centrifugă.
Sacul este fabricat din plasă specială; un interior mai fin și mai moale pentru a proteja articolele de îmbrăcăminte și un fagure de miere extern pentru a permite o mai bună trecere a apei și detergenților.

Balamaua este realizată,din nailon durabil, 100% rezistent la rugină.

Există, de asemenea, o inchidere cu fermoar.

Dimensiune
: 20 x 40 cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Meliconi Saculet protectie incaltaminte, 20 x 40 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Meliconi Saculet protectie incaltaminte, 20 x 40 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.