MELI Minis Pastel, 400 piese

49.01 lei (1 magazin)
Descriere <p "="">Meli oferă garanția distracției inteligente și educative, cu piese colorate pentru a-ți ajuta copilul să își dezvolte abilitățile de proiectare și asociere. Ambele acțiuni - asamblarea și dezasamblarea - reprezintă o provocare prietenoasă. Seria Constructor se caracterizează prin prezența în set nu numai a pieselor cu formă standard, ci și a diferitelor elemente sofisticate, care vă vor permite să vă folosiți la maximu ...

Descriere


MELI Minis Pastel, 400 piese

Descriere

<p "="">Meli oferă garanția distracției inteligente și educative, cu piese colorate pentru a-ți ajuta copilul să își dezvolte abilitățile de proiectare și asociere.

Ambele acțiuni - asamblarea și dezasamblarea - reprezintă o provocare prietenoasă.

Seria Constructor se caracterizează prin prezența în set nu numai a pieselor cu formă standard, ci și a diferitelor elemente sofisticate, care vă vor permite să vă folosiți la maximum creativitatea și să construiți cele mai incredibile modele.

Dimensiuni piesă: 1.5x1.5cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MELI Minis Pastel, 400 piese de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MELI Minis Pastel, 400 piese sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.