MELI Basic Pink Constructor, 400 piese

134.01 lei (1 magazin)
Meli ofera garantia distractiei inteligente si educative, cu piese colorate pentru a-ti ajuta copilul sa isi dezvolte abilitatile de proiectare si asociere.Ambele actiuni - asamblarea si dezasamblarea - reprezinta o provocare prietenoasa.Seria Constructor se caracterizeaza prin prezenta in set nu numai a pieselor cu forma standard, ci si a diferitelor elemente sofisticate, care va vor permite sa va folositi la maximum creativitatea si sa construiti cele mai incredibile modele. ...

Descriere


MELI Basic Pink Constructor, 400 piese

Meli ofera garantia distractiei inteligente si educative, cu piese colorate pentru a-ti ajuta copilul sa isi dezvolte abilitatile de proiectare si asociere.Ambele actiuni - asamblarea si dezasamblarea - reprezinta o provocare prietenoasa.Seria Constructor se caracterizeaza prin prezenta in set nu numai a pieselor cu forma standard, ci si a diferitelor elemente sofisticate, care va vor permite sa va folositi la maximum creativitatea si sa construiti cele mai incredibile modele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MELI Basic Pink Constructor, 400 piese de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MELI Basic Pink Constructor, 400 piese sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.