Mediterraneo Paravan de cada Super 2 80x140 cm sticla securizata

968.00 lei (1 magazin)
Paravan de cada Mediterraneo Super 2 80x140 cm sticla securizata dimensiune: 80x140 cm (latime x inaltime) format din 2 elemente: parte fixa 30 cm + parte mobila 50 cm deschidere element mobil: 180 grade (spre exterior) forma: dreptunghiulara material: sticla securizata + profil aluminiu culoare sticla: transparenta finisaj profile: crom lucios stil: minimal modern sticla securizata: 6 mm grosime cu bara stabilizatoare 1 buc lift ( cu balama de ridicare a usii ) garnitura aruncatoare d ...

Descriere


Mediterraneo Paravan de cada Super 2 80x140 cm sticla securizata

Paravan de cada Mediterraneo Super 2 80x140 cm sticla securizata dimensiune: 80x140 cm (latime x inaltime) format din 2 elemente: parte fixa 30 cm + parte mobila 50 cm deschidere element mobil: 180 grade (spre exterior) forma: dreptunghiulara material: sticla securizata + profil aluminiu culoare sticla: transparenta finisaj profile: crom lucios stil: minimal modern sticla securizata: 6 mm grosime cu bara stabilizatoare 1 buc lift ( cu balama de ridicare a usii ) garnitura aruncatoare de apa montaj reversibil cu profil de protectie care impiedica deschiderea accidentala a usii spre exterior. montaj: pe cada sau constructie proprie interval de reglaj (792.5 807.5 mm) pentru a se putea monta paravanull e nevoie de minim doi pereti existenti sau construiti ulteriori si o cada de dus se completeaza cu un set de dus aparent sau tip ingropat impreuna cu o baterie de cada dus disponibil si in format cu un singur element Sticla securizata este realizata prin incalzirea si racirea unei bucati de sticla standard intr un cuptor de temperaturi inalte. Sticla este incalzita la aproximativ 650 de grade Celsius punct in care aceasta incepe sa se inmoaie. Suprafetele externe sunt atunci racite cu rapiditate creand astfel o compresie puternica. Procesul de incalzire urmat brusc de cel de racire este controlat electronic iar parametrii dupa care se realizeaza acest proces influenteaza fundamental calitatea geamului securizat. Procesul de racire lasa geamul intarit astfel incat sa fie de aproximativ 4 pana la 5 ori mai rezistent decat a fost inainte de prelucrare. Daca se va sparge sticla securizata se sparge in bucati mici care sunt mai putin susceptibile de a provoca vatamari sau daune decat sticla nesecurizata. Reversibil montajul paravanului pe cada cat si a barii stabilizatoare se poate efectua atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga .

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mediterraneo Paravan de cada Super 2 80x140 cm sticla securizata de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mediterraneo Paravan de cada Super 2 80x140 cm sticla securizata sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.