Mediterraneo Paravan de cada Round 1 80x140 cm sticla securizata

725.00 lei (1 magazin)
Paravan de cada Mediterraneo Round 1 80x140 cm sticla securizata dimensiune: 80x140 cm (latime x inaltime) format dintr un singur element pivotant deschidere element pivotant: 180 grade (spre exterior) forma: dreptunghiulara material: sticla securizata+profil aluminiu culoare sticla: transparenta finisaj profile: crom lucios stil: minimal modern sticla securizata: 6 mm grosime in partea de sus sticla este rotunjita lift ( cu balama de ridicare a usii ) garnitura aruncatoare de apa mont ...

Descriere


Mediterraneo Paravan de cada Round 1 80x140 cm sticla securizata

Paravan de cada Mediterraneo Round 1 80x140 cm sticla securizata dimensiune: 80x140 cm (latime x inaltime) format dintr un singur element pivotant deschidere element pivotant: 180 grade (spre exterior) forma: dreptunghiulara material: sticla securizata+profil aluminiu culoare sticla: transparenta finisaj profile: crom lucios stil: minimal modern sticla securizata: 6 mm grosime in partea de sus sticla este rotunjita lift ( cu balama de ridicare a usii ) garnitura aruncatoare de apa montaj reversibil montaj: pe cada sau constructie proprie interval de reglaj ( 792.5 807.5 mm ) pentru a se putea monta paravanull e nevoie de minim doi pereti existenti sau construiti ulteriori si o cada de dus se completeaza cu un set de dus aparent sau tip ingropat impreuna cu o baterie de cada dus disponibil si in format cu un singur element Sticla securizata este realizata prin incalzirea si racirea unei bucati de sticla standard intr un cuptor de temperaturi inalte. Sticla este incalzita la aproximativ 650 de grade Celsius punct in care aceasta incepe sa se inmoaie. Suprafetele externe sunt atunci racite cu rapiditate creand astfel o compresie puternica. Procesul de incalzire urmat brusc de cel de racire este controlat electronic iar parametrii dupa care se realizeaza acest proces influenteaza fundamental calitatea geamului securizat. Procesul de racire lasa geamul intarit astfel incat sa fie de aproximativ 4 pana la 5 ori mai rezistent decat a fost inainte de prelucrare. Daca se va sparge sticla securizata se sparge in bucati mici care sunt mai putin susceptibile de a provoca vatamari sau daune decat sticla nesecurizata. Reversibil montajul paravanului pe cada se poate efectua atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mediterraneo Paravan de cada Round 1 80x140 cm sticla securizata de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mediterraneo Paravan de cada Round 1 80x140 cm sticla securizata sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.