Medisana Silhouette IPL 840

879.99 lei (1 magazin)
Descriere Medisana Silhouette IPL 840 6 Epilatorul Medisana IPL 840 vine cu o tehnologe eficienta ce reduce si  impiedica cresterea parului oferind in urma utilizarii o piele neteda, cu aspect bine ingrijita, lucru important  pentru sentimentul nostru de bunastare. La doar 4 saptamani dupa inceperea tratamentului, se poate observa o reducere a parului de pana la 50%. Sistemul de indepartare a parului MEDISANA Silhouette IPL 840 este destinat utilizarii usoare si de ...

Descriere


Medisana Silhouette IPL 840

Descriere Medisana Silhouette IPL 840 6

Epilatorul Medisana IPL 840 vine cu o tehnologe eficienta ce reduce si  impiedica cresterea parului oferind in urma utilizarii o piele neteda, cu aspect bine ingrijita, lucru important  pentru sentimentul nostru de bunastare.

La doar 4 saptamani dupa inceperea tratamentului, se poate observa o reducere a parului de pana la 50%. Sistemul de indepartare a parului MEDISANA Silhouette IPL 840 este destinat utilizarii usoare si deosebit de sigure la domiciliu.

6 nivele de intensitate 

Cele 6 nivele de intensitate pe care le ofera epilatorul sunt controlate cu ajutorul unui sensor ce detecteaza tonul pielii. Astfel veti  putea utiliza in siguranta dispozitivul si veti obtine cele mai bune rezultate . 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Medisana Silhouette IPL 840 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Medisana Silhouette IPL 840 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.