Medisana Cântar cu Analiză Corporală ISA LCD Sticlă

Cântarul nostru Medisana cu analiză corporală, îți oferă prin tehnologia sa de ultimă oră, precizie și opțiuni de control.Independența bio-electrică a analizei măsoară greutatea utilizatorului, grăsimea corporală, apa corporală, masa musculară și masa osoasă. Poate afișa și indexul de masă corporală a utilizatorului. Sticla cântarului, dură și rezistentă la șocuri, suportă o greutate de până la 180 Kg sau 396 lb. Poți crea profile pentru până la 10 pe ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Medisana Cântar cu Analiză Corporală ISA LCD Sticlă

Cântarul nostru Medisana cu analiză corporală, îți oferă prin tehnologia sa de ultimă oră, precizie și opțiuni de control.Independența bio-electrică a analizei măsoară greutatea utilizatorului, grăsimea corporală, apa corporală, masa musculară și masa osoasă. Poate afișa și indexul de masă corporală a utilizatorului. Sticla cântarului, dură și rezistentă la șocuri, suportă o greutate de până la 180 Kg sau 396 lb. Poți crea profile pentru până la 10 persoane.Cântarul cu analiză este ușor de folosit. Datorită ecranului LCD mare și albastru, luminat din spate, numerele se pot citi ușor. Sticla securizată și oțelul inoxidabil il fac rezistent pentru ani de zile. Culoare: Alb Material: sticlă + inox Model foarte plat, înălțime de doar 21,5 mm Ecran: LCD, Digital Gama de măsurare: 0-180 kg 396 lb sau 28st 4 lb Cântărire de la: 100 g Capacitate maximă: 180 kg Măsoară: Greutate, țesutul adipos din organism, apă corp, masa musculară și masa osoasă Adoptarea valorii IMC Integrată analiza nevoilor de calorii 10 locații de memorie Oprire automată Suprafață antialunecare LED albastru cu margine luminată Lumină albastră de fundal Alegerea între kg, lb și st Patru senzori de precizie pentru rezultate de măsurare precise 3 x 1,5 V baterii AA (incluse)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Medisana Cântar cu Analiză Corporală ISA LCD Sticlă de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Medisana Cântar cu Analiză Corporală ISA LCD Sticlă sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.