Medisana BS 445 Alb

Medisana BS 445 Alb
oferte de la
112.99 lei

(4 magazine)
Cantarul persona BS 445 masoara greutatea, grasimea corporala, apa din corp, procentul muscular si greutatea oaselor. Determina valoarea IMC si BMR si are electrozi din otel inoxidabil de inalta calitate. Rezultatele precise sunt asigurate prin intermediul a patru sensori tensometrici de inalta precizie. Este dotat cu un ecran LCD mare, usor de citit. Permite redarea informatiilor in mai multe tipuri de unitati de masura, kg, lb sis t. Poate stoca datele personale pentru 8 utilizatori ...

Descriere - Medisana BS 445 Alb


Cantarul persona BS 445 masoara greutatea, grasimea corporala, apa din corp, procentul muscular si greutatea oaselor. Determina valoarea IMC si BMR si are electrozi din otel inoxidabil de inalta calitate. Rezultatele precise sunt asigurate prin intermediul a patru sensori tensometrici de inalta precizie. Este dotat cu un ecran LCD mare, usor de citit. Permite redarea informatiilor in mai multe tipuri de unitati de masura, kg, lb sis t. Poate stoca datele personale pentru 8 utilizatori (gen, tip atlet, dimensiuni, varsta), cu pana la 30 de intrari de memorie. Datele pot fi transmise prin Bluetooth catre aplicatia VitaDock+ disponibila pentru iOS si Android si VitaDock Online. Comutarea pornit se face la simpla pasire pe cantar.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Medisana BS 445 Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Medisana BS 445 Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.