Medica Bronchofort Extra, 100 ml

de la 20,20 lei (3 magazine)
Descrierea produsului: Bronchofort Extra Medica, 100 ml: este un supliment alimentar ce are rol imunostimulator, antiseptic respirator si diminueaza accesele de tuse din timpul noptii. Reduce tusea uscata sau productiva, raguseala si are efect emolient. Are rol calmant asupra cailor respiratorii si ajuta la fluidificarea secretiilor bronsice si la eliminarea lor. Grabeste refacerea organismului si favorizeaza obtinerea unui somn linistit necesar unnei recuperari rapide. Ingredi ...

Descriere


Medica Bronchofort Extra, 100 ml

Descrierea produsului:

Bronchofort Extra Medica, 100 ml: este un supliment alimentar ce are rol imunostimulator, antiseptic respirator si diminueaza accesele de tuse din timpul noptii. Reduce tusea uscata sau productiva, raguseala si are efect emolient. Are rol calmant asupra cailor respiratorii si ajuta la fluidificarea secretiilor bronsice si la eliminarea lor. Grabeste refacerea organismului si favorizeaza obtinerea unui somn linistit necesar unnei recuperari rapide.

Ingrediente: zoglucoza (41% fructoza)-59,7%; extracte apoase din: muguri de Pin (Pinus sylvestris)-8%; muguri de Brad (Abies alba)-8%; pulbere din parti aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea)-8%; pulbere din flori de Ciubotica-cucului (Primula veris)-6%; pulbere din scoarta de Salcie (Salix alba)-3%; pulbere din frunze de Cimbrisor (Thymus serpyllum)-2%; pulbere din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare)-2%; pulbere din frunze de Menta (Mentha piperita)-2%, extract hidroalcoolic 1:10 (tinctura) de propolis, sorbat de potasiu (conservant).

Mod de utilizare: Copii 2-7 ani: 1-2 lingurita (2,5 ml) pe zi;
Copii peste 7 ani: 1 lingurita (5 ml) pe zi;
Adulti: 1 lingura (10 ml) pe zi.

Cantitate: 100 ml.

Afectiuni: Sistem respirator, Sistem imunitar.

Brand: Medica

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Medica Bronchofort Extra, 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Medica Bronchofort Extra, 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.