Medica Astragalus, 60 capsule

26.00 lei
(1 magazin)
Astragalus Medica, 60 capsule: supliment alimentar, imunostimulator. Activeaza limfocitele T si celulele NK, stimuleaza functia de fagocitoza a macrofacelor si regleaza nivelul de IgA si IgG. Sustine productia de interferon, fiind si un bun protector hepatic. Prezinta actiune diuretica, ajutand la reducerea edemelor, regleaza tensiunea arteriala si este de asemenea un tonic cardiac cu efect antiateromatos. De asemenea, este de ajutor in actiunile neurodegenerative, dar si in cazul ...

Descriere


Medica Astragalus, 60 capsule

Astragalus Medica, 60 capsule: supliment alimentar, imunostimulator. Activeaza limfocitele T si celulele NK, stimuleaza functia de fagocitoza a macrofacelor si regleaza nivelul de IgA si IgG. Sustine productia de interferon, fiind si un bun protector hepatic. Prezinta actiune diuretica, ajutand la reducerea edemelor, regleaza tensiunea arteriala si este de asemenea un tonic cardiac cu efect antiateromatos. De asemenea, este de ajutor in actiunile neurodegenerative, dar si in cazul alergiilor.

Ingrediente: astragalus membranaceus

Mod de utilizare: se recomanda administrarea unei capsule pe zi, la copiii sub 10 ani si 2 capsule de 2 ori pe zi cu un pahar de apa Pi sau apa plata, inaintea meselor principale, la adulti sau copii mai mari de 10 ani. In alterari severe ale functiei hepatice, se recomanda 2-3 capsule de 3 ori pe zi cu un pahar de apa Pi sau apa plata, inaintea meselor principale.

Cantitate: 60 capsule.

Afectiuni: Afectiuni hepato-biliare, Sistem circulator, Sistem imunitar.

Cantitate: 60 capsule.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Medica Astragalus, 60 capsule de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Medica Astragalus, 60 capsule sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.