Mcdodo Adaptor Type-C la HDMI Rocky Series Deep Grey HU-7390

175.00 lei (1 magazin)
Mcdodo Adaptor Rocky Series Type-C la HDMI Deep Grey (HDMI x 2, PD) Adaptorul Rocky Series Type-C la HDMI de la McDodo  iti poate oferii una dintre cele mai bune solutii atunci cand ai nevoie sa redai imagini de pe un telefon pe un monitor sau televizor. Acesta are o iesire Type-C si doua intrari : HDMI. Calitatea imaginii este una foarte ridicata datorita cip-urilor implementate in acest adaptor. Materialele sunt de inalta calitate ceea ce asigura siguranta impotriva ruperii s ...

Descriere


Mcdodo Adaptor Type-C la HDMI Rocky Series Deep Grey HU-7390

Mcdodo Adaptor Rocky Series Type-C la HDMI Deep Grey (HDMI x 2, PD)

Adaptorul Rocky Series Type-C la HDMI de la McDodo iti poate oferii una dintre cele mai bune solutii atunci cand ai nevoie sa redai imagini de pe un telefon pe un monitor sau televizor. Acesta are o iesire Type-C si doua intrari : HDMI. Calitatea imaginii este una foarte ridicata datorita cip-urilor implementate in acest adaptor. Materialele sunt de inalta calitate ceea ce asigura siguranta impotriva ruperii sau zgarierii.

Caracteristici:

- material: aliaj de aluminiu
- conectori: Type-C, Dual HDMI
- chip incorporat
- usor de folosit
- design inovativ
- calitatea imaginii transmise ridicata
- culoare: Gri

Imaginile sunt cu titlu informativ!
Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mcdodo Adaptor Type-C la HDMI Rocky Series Deep Grey HU-7390 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mcdodo Adaptor Type-C la HDMI Rocky Series Deep Grey HU-7390 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.