Maxwell V5 STUDIO FLOATING

4 085.00 lei (1 magazin)
Maxwell STUDIO Maxwell Studio este un editor sofisticat independent de scena, cu un mediu 3D complet, oferind un flux de lucru alternativ pentru utilizatorii Maxwell Render care luvreaza cu aplicații 3D sau CAD pentru care nu exista un plug-in prezent. Produsul include: 1 Interfață grafică utilizator (GUI) și 1 Nod de randare MAxwell Tipul licenței: permanentă floating - nu este atașată unui calculator anume și poate fi partajată în rețea. Suport inclus: suport grati ...

Descriere


Maxwell V5 STUDIO FLOATING

Maxwell STUDIO
Maxwell Studio
este un editor sofisticat independent de scena, cu un mediu 3D complet, oferind un flux de lucru alternativ pentru utilizatorii Maxwell Render care luvreaza cu aplicații 3D sau CAD pentru care nu exista un plug-in prezent.
Produsul include:
1 Interfață grafică utilizator (GUI) și 1 Nod de randare MAxwell
Tipul licenței: permanentă floating - nu este atașată unui calculator anume și poate fi partajată în rețea.
Suport inclus: suport gratis
DESCARCĂ TRIAL

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maxwell V5 STUDIO FLOATING de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maxwell V5 STUDIO FLOATING sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.