Maxwell V5 CINEMA 4D FLOATING

4 085.00 lei (1 magazin)
Maxwell Cinema 4D Maxwell Cinema 4D oferă integrare perfectă, permițându-vă să lucrați confortabil în interfața Cinema 4D. Acest produs a fost proiectat special pentru redarea în Cinema 4D cu un meniu simplu și cuprinzător. Aduce tehnologia avansată de randare Maxwell într-un pachet simplu și autonom. Produsul include: 1 Interfață grafică utilizator (GUI) și 1 Nod de randare MAxwell Tipul licenței: permanentă floating - nu este atașată unui calculator anume ...

Descriere


Maxwell V5 CINEMA 4D FLOATING

Maxwell Cinema 4D
Maxwell Cinema 4D
oferă integrare perfectă, permițându-vă să lucrați confortabil în interfața Cinema 4D. Acest produs a fost proiectat special pentru redarea în Cinema 4D cu un meniu simplu și cuprinzător. Aduce tehnologia avansată de randare Maxwell într-un pachet simplu și autonom.
Produsul include:
1 Interfață grafică utilizator (GUI) și 1 Nod de randare MAxwell
Tipul licenței: permanentă floating - nu este atașată unui calculator anume și poate fi partajatș în rețea.
Suport inclus: suport gratis
DESCARCĂ TRIAL

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maxwell V5 CINEMA 4D FLOATING de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maxwell V5 CINEMA 4D FLOATING sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.