Maximum Games Zombieland Double Tap Road Trip Ps4

de la 121.86 lei (2 magazine)
Zombieland Double Tap Road Trip Ps4 Zombieland Double Tap Road Trip PS4 este un produs lansat de Maximum Games la data de 15.10.2019., special pentru fanii PS4. Pamantul zombie s-a intors! La un deceniu dupa succesul critic si comercial al filmului horror din 2009 cu zombi, distributia originala si producatorii de film sunt din nou reuniti intr-o noua aventura. Proiectat pentru lansarea teatrala din 18 octombrie, noul capitol acopera un teren nou: de la casa in inima amer ...

Descriere


Maximum Games Zombieland Double Tap Road Trip Ps4

Zombieland Double Tap Road Trip Ps4
Zombieland Double Tap Road Trip PS4 este un produs lansat de Maximum Games la data de 15.10.2019., special pentru fanii PS4.

Pamantul zombie s-a intors! La un deceniu dupa succesul critic si comercial al filmului horror din 2009 cu zombi, distributia originala si producatorii de film sunt din nou reuniti intr-o noua aventura.
Proiectat pentru lansarea teatrala din 18 octombrie, noul capitol acopera un teren nou: de la casa in inima americana, noi zombi si noi supravietuitori umani.

Jocul are propria poveste unica, bazata pe evenimentele zombie land 1 & 2, cu accent pe cele patru personaje din filmul original: Columbus, Tallahassee, Wichita si Little Rock.
Zombieland Double Tap Road Trip Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games Zombieland Double Tap Road Trip Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games Zombieland Double Tap Road Trip Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.