Maximum Games Xuan Yuan Sword Vii PS4

Protejați-vă familia și salvați China! Xuan Yuan Sword 7 este un RPG de acțiune cu lupte frenetice în timp real, o prezentare 3D viscerală și o narațiune cinematografică bogată. Este o celebrare a peisajului, civilizației și culturii Chinei antice, infuzată cu mistica propriilor legende în contrast puternic cu modelele tehnologice anacronice. Este o lume familiară și misterioasă în același timp, o lume a științei și a spiritualității, ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Maximum Games Xuan Yuan Sword Vii PS4


Protejați-vă familia și salvați China!

Xuan Yuan Sword 7 este un RPG de acțiune cu lupte frenetice în timp real, o prezentare 3D viscerală și o narațiune cinematografică bogată. Este o celebrare a peisajului, civilizației și culturii Chinei antice, infuzată cu mistica propriilor legende în contrast puternic cu modelele tehnologice anacronice.

Este o lume familiară și misterioasă în același timp, o lume a științei și a spiritualității, o lume care așteaptă să fie explorată.

Luați rolul calmului și de încredere spadasin Taishi Zhao în timp ce luptă pentru a-și proteja familia și pentru a descoperi adevărul despre un flagel care amenință întreaga Chină.Cu o poveste adânc înrădăcinată în istoria și mitologia Chinei antice, Xuan Yuan Sword 7 le reimaginează pe amândouă ca pe un tărâm fantastic și haotic sub guvernarea unei noi dinastii Xin.

Aproape de sfârșitul dominației Han de Vest, puternicul prim-ministru al Chinei l-a înlocuit pe împăratul său, promițând o eră de pace și prosperitate.

Dar, zece ani mai târziu, această promisiune nu a fost niciodată îndeplinită. În schimb, un deceniu de război și foamete a lăsat China în ruină, iar salvarea ei pare să se afle în mâinile unui spadasin mohist care preia controlul unui artefact de legendă numit Pergamentul Elysium.

Pot mohistii în căutare de știință să-și reînvie gloria de odinioară sau vor dispărea în paginile istoriei uitate?

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games Xuan Yuan Sword Vii PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games Xuan Yuan Sword Vii PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.