Maximum Games Wrc 10 PS5

de la 195.00 lei (2 magazine)
Conținutul bonus în joc include: - WRC 10; - Subaru Impreza 1997 & DLC pentru evenimentul Story; Pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare a campionatului, WRC 10 oferă o ediție aniversară nou-nouță, plină de conținut și senzații noi. Retrăiește cele mai intense momente din 1973 până astăzi. Modul Istoric WRC 10 pune la încercare talentele tale de conducere prin 19 evenimente istorice care necesită adaptarea la condițiile de curse ...

Descriere


Maximum Games Wrc 10 PS5

Conținutul bonus în joc include:

- WRC 10;
- Subaru Impreza 1997 & DLC pentru evenimentul Story;


Pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare a campionatului, WRC 10 oferă o ediție aniversară nou-nouță, plină de conținut și senzații noi. Retrăiește cele mai intense momente din 1973 până astăzi.

Modul Istoric WRC 10 pune la încercare talentele tale de conducere prin 19 evenimente istorice care necesită adaptarea la condițiile de curse din fiecare perioadă de timp.Modul Carieră, apreciat în unanimitate ca unul dintre cele mai dezvoltate și mai complete într-un joc de curse, a fost, de asemenea, actualizat complet și include acum un editor de livrare, astfel încât să vă puteți crea propria echipă și să adăugați culorile mașinilor contemporane.

Cu un motor de fizică hiperrealist și ultra-precis, WRC 10 a făcut senzația de a conduce chiar mai bine, cu o forță aerodinamică mai bună, turbo și frânare, pe toate suprafețele. Designul sunetului a fost, de asemenea, renovat pentru a consolida imersiunea.Caracteristici :


- Cele 4 noi mitinguri din 2021: Estonia, Croația, Belgia și Spania.
- 6 mitinguri istorice, inclusiv Acropole, San Remo, Germania și Argentina.
- 120 de etape speciale.
- 52 de echipe oficiale din sezonul 2021 .
- 20 de mașini legendare de la Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota și multe altele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games Wrc 10 PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games Wrc 10 PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.