Maximum Games Troll And I Nintendo Switch

Troll And I Nintendo Switch Troll and I Nintendo Switch este un joc lansat de Maximum Games la data de 15.08.2017. In adancul salbaticiei nordice, un tanar baiat cu numele Otto este fortat sa-si paraseasca casa dupa ce un grup de vanatori brutali ii distrug satul in cautarea unei creaturi mitice ce se zvoneste ca ar trai in padure. Fugind sa isi salveze viata, Otto se intalneste si se imprieteneste cu aceasta creatura mitica cautata de vanatori. Asa incepe pe ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Maximum Games Troll And I Nintendo Switch

Troll And I Nintendo Switch

Troll and I Nintendo Switch este un joc lansat de Maximum Games la data de 15.08.2017.

In adancul salbaticiei nordice, un tanar baiat cu numele Otto este fortat sa-si paraseasca casa dupa ce un grup de vanatori brutali ii distrug satul in cautarea unei creaturi mitice ce se zvoneste ca ar trai in padure. Fugind sa isi salveze viata, Otto se intalneste si se imprieteneste cu aceasta creatura mitica cautata de vanatori. Asa incepe periculoasa aventura a lui Troll si Otto, doi proscrisi care se lupta sa supravietuiasca.

Impreuna, Otto si Troll merg intr-o calatorie plina de pericole si inamici. Nativi padurii, cei doi prieteni trebuie sa isi foloseasca abilitatile dobandite pentru a se furisa, pentru a planui si pentru a se lupta sa ajunga inapoi acasa. Padurea este plina de necunoscut, si lucrul in echipa este esential pentru supravietuire.
Troll And I Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games Troll And I Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games Troll And I Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.