Maximum Games The Riftbreaker PS5

În rolul căpitanului Ashley S. Nowak, "The Riftbreaker", intrați într-un portal cu sens unic spre Galatea 37, o planetă îndepărtată, aflată la capătul Căii Lactee. Scopul tău este să construiești și să dezvolți o bază care va permite călătoria către și de pe Pământ pentru o colonizare ulterioară. Mecha-Suit-ul lui Ashley, pe care ea îl numește "Mr. Riggs", " poate rezista celor mai dure condiții de mediu și are o gamă complet ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Maximum Games The Riftbreaker PS5


În rolul căpitanului Ashley S. Nowak, "The Riftbreaker", intrați într-un portal cu sens unic spre Galatea 37, o planetă îndepărtată, aflată la capătul Căii Lactee. Scopul tău este să construiești și să dezvolți o bază care va permite călătoria către și de pe Pământ pentru o colonizare ulterioară.

Mecha-Suit-ul lui Ashley, pe care ea îl numește "Mr. Riggs", " poate rezista celor mai dure condiții de mediu și are o gamă completă de echipamente pentru construcția bazei, extragerea resurselor, colectarea de specimene și, bineînțeles, pentru luptă.Sarcina ta este de a construi o fisură bidirecțională conectată la Pământ. Aceasta va fi o întreprindere foarte complexă care necesită cantități enorme de energie. Va trebui să construiți un lanț complicat de mine, rafinării, centrale electrice și facilități de cercetare pentru a finaliza această misiune.

Galatea 37 este o planetă necunoscută din centura Sycorax a galaxiei Calea Lactee. Sondajele de la distanță au detectat că este locuibilă și perfectă pentru colonizare. Construiți avanposturi locale în locații bogate în resurse pentru a transporta resursele necesare cu ajutorul tehnologiei rifturilor.

Construiește-ți apărarea. Construiți ziduri, bariere și turnuri de apărare, deoarece atacurile devin tot mai puternice cu fiecare zi care trece. Vă veți confrunta cu mii de creaturi ostile care vor încerca să vă elimine prezența.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games The Riftbreaker PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games The Riftbreaker PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.