Maximum Games Rustler PS5

123.99 lei
(1 magazin)
Câștigați Regatul sau distrugeți-l! Jocul clasic GTA primește o transformare medievală. Marele Turneu oferă ca premiu mâna prințesei. Treci de la brigand local la campion. Sau nu. Guy (adică tu) și prietenul său (numit în mod convenabil Buddy) vor să câștige premiul cu grenade de mână sfinte, cai proxeneți și menestrelii lor personali în remorcă. Este o nebunie și un haos cu un adevărat fler comic. Caracteristici: - Fă rav ...

Descriere


Maximum Games Rustler PS5

Câștigați Regatul sau distrugeți-l!

Jocul clasic GTA primește o transformare medievală. Marele Turneu oferă ca premiu mâna prințesei. Treci de la brigand local la campion. Sau nu.Guy (adică tu) și prietenul său (numit în mod convenabil Buddy) vor să câștige premiul cu grenade de mână sfinte, cai proxeneți și menestrelii lor personali în remorcă.

Este o nebunie și un haos cu un adevărat fler comic.Caracteristici:

- Fă ravagii într-o lume medievală inspirată de jocul clasic GTA. Folosește săbii, sulițe,orice îți va face treaba!
-  În calitate de țăran sărac, va trebui să fii creativ pentru a câștiga Marele Turneu. Formează alianțe ciudate, încurcă-ți dușmanii și dezgroapă schelete de dinozauri (pentru că, de ce nu?).
- Modul în care progresezi depinde de tine. Petrece-ți timpul completând misiuni, făcând ravagii și râzând pe seama altora!
- Împușcă vaci în cer, târăște-ți vecinii prin noroi, aruncă niște grenade de mână sfinte sau desenează imagini fanteziste pe câmp cu un plug.
- Angajează un tovarăș muzical care să cânte melodiile care îți plac și adaugă o coloană sonoră puternică aventurilor tale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games Rustler PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games Rustler PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.