Maximum Games Remothered Tormented Fathers Ps4

de la 148.99 lei (2 magazine)
Remothered Tormented Fathers Ps4 Remothered Tormented Fathers PS4 este un produs lansat de Maximum Games la data de 31.10.2019. Povestea se invarte in jurul lui Reed, o femeie fascinanta de 35 de ani, care ajunge in casa lui Richard Felton, pentru a cerceta disparitia unei fete numita Celeste. Femeia este intampinata de Gloria, asistenta care are grija de batranul Richard. Cand Dr. Felton intelege adevaratele intentii ale lui Rosemary, iar de aici inceapa intreaga tero ...

Descriere


Maximum Games Remothered Tormented Fathers Ps4

Remothered Tormented Fathers Ps4
Remothered Tormented Fathers PS4 este un produs lansat de Maximum Games la data de 31.10.2019.

Povestea se invarte in jurul lui Reed, o femeie fascinanta de 35 de ani, care ajunge in casa lui Richard Felton, pentru a cerceta disparitia unei fete numita Celeste.

Femeia este intampinata de Gloria, asistenta care are grija de batranul Richard. Cand Dr. Felton intelege adevaratele intentii ale lui Rosemary, iar de aici inceapa intreaga teroare.

Complot psihologic: personajele din poveste sunt oameni de zi cu zi care se transforma in monstri infricosatori

Puzzle-uri realiste - mediile si personajele au fost concepute pentru a fi realiste si credibile.
Coloana sonora de top - nobuko toda (final FANTASY, Halo, metal GEAR Solid).
Remothered Tormented Fathers Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games Remothered Tormented Fathers Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games Remothered Tormented Fathers Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.