Maximum Games My Universe School Teacher PS4

122.00 lei
(1 magazin)
Joacă-te ca un tânăr profesor cu o misiune: readucerea noii tale școli în vârf! În Universul meu - profesor de școală, veți putea să vă învățați elevii despre geometrie, biologie, artă și multe altele - fiecare disciplină cu propriul său mini-joc. Motivați-vă elevii, îmbunătățiți-le rezultatele și organizați concursuri și festivaluri școlare. ...

Descriere


Maximum Games My Universe School Teacher PS4

Joacă-te ca un tânăr profesor cu o misiune: readucerea noii tale școli în vârf! În Universul meu - profesor de școală, veți putea să vă învățați elevii despre geometrie, biologie, artă și multe altele - fiecare disciplină cu propriul său mini-joc. Motivați-vă elevii, îmbunătățiți-le rezultatele și organizați concursuri și festivaluri școlare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games My Universe School Teacher PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games My Universe School Teacher PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.