Maximum Games Monster Truck Championship NSW

150.00 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Prima simulare Monster Truck!De la Las Vegas la Orlando, du-te față în față împotriva șoferilor cu experiență în curse de drag și competiții de freestyle! Dar, înainte de a putea scoate gogoși, roți și biciclete, trebuie mai întâi să vă reglați camionul la perfecțiune.Aceste mașini sunt spectaculoase și impresionante, dar extrem de tehnice de condus. Jocul reproduce cu fidelitate toate cerințele unice al ...

Descriere - Maximum Games Monster Truck Championship NSW


Descrierea Produsului:


Prima simulare Monster Truck!De la Las Vegas la Orlando, du-te față în față împotriva șoferilor cu experiență în curse de drag și competiții de freestyle! Dar, înainte de a putea scoate gogoși, roți și biciclete, trebuie mai întâi să vă reglați camionul la perfecțiune.

Aceste mașini sunt spectaculoase și impresionante, dar extrem de tehnice de condus. Jocul reproduce cu fidelitate toate cerințele unice ale stăpânirii acestor camioane puternice, inclusiv gestionarea independentă a roților din față și spate, anticiparea transferului de masă în viraje și prezicerea salturilor după salturi.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games Monster Truck Championship NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games Monster Truck Championship NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.