Maximum Games Kingdom Majestic Limited Edition Ps 4

Sunteți un monarh și obiectivul dvs. este să prosperați și să vă măriți regatul, protejându-vă în același timp echipamentele, lucrătorii și mai ales coroana! În fiecare zi, puteți răsfoi mediile - de la dreapta la stânga - pentru a vă recruta trupele, pentru a comanda construcții sau chiar pentru a vă colecta aurul. În fiecare noapte, vă veți confrunta cu hoarde de dușmani - Greedlings -, care vor apărea de fiecare parte a hărții și vor încerca să vă d ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Maximum Games Kingdom Majestic Limited Edition Ps 4

Sunteți un monarh și obiectivul dvs. este să prosperați și să vă măriți regatul, protejându-vă în același timp echipamentele, lucrătorii și mai ales coroana! În fiecare zi, puteți răsfoi mediile - de la dreapta la stânga - pentru a vă recruta trupele, pentru a comanda construcții sau chiar pentru a vă colecta aurul. În fiecare noapte, vă veți confrunta cu hoarde de dușmani - Greedlings -, care vor apărea de fiecare parte a hărții și vor încerca să vă distrugă zidurile și să vă fure coroana. Jocul Regatului este centrat în principal pe gestionarea banilor, necesar pentru orice tip de acțiune pe care jucătorul va dori să o implementeze. De exemplu: recrutarea de oameni noi, capabilitatea de a-i echipa, construirea și îmbunătățirea structurilor sau chiar deblocarea de noi niveluri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games Kingdom Majestic Limited Edition Ps 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games Kingdom Majestic Limited Edition Ps 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.