Maximum Games Friday The 13Th Ps4

Maximum Games Friday The 13Th Ps4
134.07 lei
(1 magazin)
Friday The 13Th Ps4 Friday the 13th PS4 este un joc lansat de Maximum Games la data de 13.10.2017. Descriere: 1v7 Multiplayer: Cu harti care acopera mai multe locatii iconice din franciza cinematografica joaca online fie ca Jason Voorhees, fie ca un consilier de tabara care incearca sa supravietuiasca noaptea. Alegerea este a ta! Varietatea ucigasului: joaca ca diferite reincarnari ale lui Jason Voorhees asa cum este descris in filme. Fiecare Jason a fost construit manual cu a ...

Descriere - Maximum Games Friday The 13Th Ps4


Friday The 13Th Ps4
Friday the 13th PS4 este un joc lansat de Maximum Games la data de 13.10.2017.

Descriere:
1v7 Multiplayer: Cu harti care acopera mai multe locatii iconice din franciza cinematografica joaca online fie ca Jason Voorhees, fie ca un consilier de tabara care incearca sa supravietuiasca noaptea. Alegerea este a ta!

Varietatea ucigasului: joaca ca diferite reincarnari ale lui Jason Voorhees asa cum este descris in filme. Fiecare Jason a fost construit manual cu anumite Puncte forte, Slabiciuni si distrugeri brutale exclusive!

Autentic la franciza: Jocul atrage expertiza de la icoane de groaza, inclusiv Sean S. Cunningham, Tom Savini, compozitorul Harry Manfredini si Kane Hodder.

Deblocati si personalizati: Ridicati si deblocati noi consilieri sau modele Jason, petreceti puncte de personalizare greu castigate pe noi victime pentru Jason sau schimbari de joc pentru consilierii dvs. din Camp.

Disc de vanzare cu amanuntul exclusiv DLC: Exclusiv gratuit Jason Skin de sange pentru toate Jasons joaca si pachet gratuit de Imbracaminte pentru fiecare dintre consilierii de tabara.
Friday The 13Th Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games Friday The 13Th Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games Friday The 13Th Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.