Maximum Games Dangerous Driving Ps4

Dangerous Driving Ps4 Dangerous Driving PS4 este un produs lansat de  Maximum Games  la data de 09.04.2019 Jocul periculos de conducere este un joc nou-nout in care exista doar o cale de a conduce - periculos. Din talentul creativ din spatele seriei Burnout care defineste genul, Dangerous Driving pune agresiunea inapoi in curse, recucerind spiritul trecutului si ridicandu-l la noi inaltimi. Construit cu spiritul cursei clasice de arcade din anii '80 si '90, "Driv ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Maximum Games Dangerous Driving Ps4

Dangerous Driving Ps4 Dangerous Driving PS4 este un produs lansat de Maximum Games la data de 09.04.2019

Jocul periculos de conducere este un joc nou-nout in care exista doar o cale de a conduce - periculos. Din talentul creativ din spatele seriei Burnout care defineste genul, Dangerous Driving pune agresiunea inapoi in curse, recucerind spiritul trecutului si ridicandu-l la noi inaltimi.

Construit cu spiritul cursei clasice de arcade din anii '80 si '90, "Driving Dangerous" va permite sa explorati acele fantezii intunecate de conducere de mare viteza, fara sovaire, prin orase afectate de trafic din intreaga lume. Puneti pedala pe metal si legati-va in si din trafic sau pur si simplu slam alte masini chiar de pe drum. In acest cursant, este vorba de viteza, agresivitate si abilitati de conducere pe masura ce va deplasati, tundeti, distrugeti si eliminati tot ce se afla intre dvs. si linia de sosire. Achizitionati editia fizica a jocului si obtineti o copie a zonei periculoase 2!

Caracteristici produs:
  • Dimensiuni 13.5 x 1.4 x 19 cm
  • Greutate 81 g
  • Varsta minima recomandata: 10 ani
Dangerous Driving Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games Dangerous Driving Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games Dangerous Driving Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.