Maximum Games Curved Space PS5

Curved Space este un shooter intens în stil arcade, care ia formula clasică și o aruncă în cele mai ciudate zone ale spațiului. Luptați cu păianjeni cosmici care invadează spațiul prin peisaje curbate, unde gloanțele îmbrățișează terenul, în timp ce orizontul scade brusc din vedere. Inspirați de clasicele arcade, jucătorii vor trebui să vâneze puteri și upgrade-uri ale armelor, în timp ce evită focul inamic, aruncă gandu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Maximum Games Curved Space PS5

Curved Space este un shooter intens în stil arcade, care ia formula clasică și o aruncă în cele mai ciudate zone ale spațiului.

Luptați cu păianjeni cosmici care invadează spațiul prin peisaje curbate, unde gloanțele îmbrățișează terenul, în timp ce orizontul scade brusc din vedere.Inspirați de clasicele arcade, jucătorii vor trebui să vâneze puteri și upgrade-uri ale armelor, în timp ce evită focul inamic, aruncă ganduri interdimensionale și luptă cu niște monștri de șefi enormi.

Simplu de învățat în timp ce vă luptați prin campania ramificată bazată pe poveste, dar greu de stăpânit în timp ce urmăriți gloria clasamentelor.Caracteristici:

- Bucurați-vă de acțiunea cu energie ridicată a fotografiilor tradiționale 2D într-un spațiu 3D deformat. Urcați pe pereți, întoarceți-vă către cealaltă parte a mediului și experimentați priveliști uluitoare.
- Experimentează călătoria îngrozitoare a pilotului tău spațial în campanie, asumă noi provocări, testează-ți abilitățile și urmărește-ți locul în clasamentele în modurile de jocuri Daily Runs, Arena, Survival și Endless.
- Intrați în zonă cu o coloană sonoră de înaltă energie synthwave în parteneriat cu FiXT Neon, cu artiști precum Scandroid, 3Force și Fury Weekend.
- Colectează o mulțime de abilități și upgrade-uri de arme. Armele sunt variate (de la lasere la aruncatoare de flacără și la războinici).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games Curved Space PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games Curved Space PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.